Zoek contact met Belgieschoolvakanties.be

Vragen, opmerkingen, correcties of suggesties?

Onze website is een toewijding van een groep enthousiaste vrijwilligers die hun best doen om je te voorzien van de meest actuele en accurate informatie over schoolvakanties, feestdagen en bouwverlof in België. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je vrije tijd en speciale dagen te plannen, en daarom streven wij ernaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Onze site bestaat al sinds 2016 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbare bron van informatie voor honderdduizenden mensen die jaarlijks onze website raadplegen. We zijn er trots op dat we een rol mogen spelen in de vakantie- en feestdagplanning van zoveel Belgen.

Heb je vragen, opmerkingen of correcties op de schoolvakanties en het bouwerverlof op deze site? Neem contact met ons op! Ook als je nog gegevens mist op de site horen we graag van je.

We zijn te bereiken op ons e-mailadres info@belgieschoolvakanties.be en via Twitter @schoolvakbe. Stuur ons je vraag of bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact opnemen


Andere sites in ons beheer

Bekijk ook eens deze andere sites die wij in ons beheer hebben:


Deel via Facebook, Twitter of Email
© belgieschoolvakanties.be / privacy, cookies en disclaimer
Volg ons op Twitter